Lunchen & Borrelen

Ontdek het menu

Bij Lunchroom de Heerlijkheid in Borculo kunt u gezellig lunchen, genieten van een kopje thee en koffie, of rustig een drankje doen. Maak kennis met onze menukaart. Een gemoedelijke plek waar je heerlijk ontspannen kan genieten van een lekker kopje koffie of thee met gebak, een ovenvers broodje, een borrelgarnituur, of een uitgebreide high tea. Lunchroom de Heerlijkheid is dé plek om overdag af te spreken met vriendinnen, partner of kinderen.  Geniet met mooi weer buiten op ons ruime terras bij de kerk.

img

De ligging van Lunchroom de Heerlijkheid is uitstekend, middenin het mooie centrum van Borculo.  De historische stadsomgeving , met verschillende musea in de nabije omgeving, leent zich uitstekend voor een dagje uit. Even een rustmoment tijdens het winkelen, een break tijdens een drukke werkdag, of een goede locatie om tijdens een lunch die zakelijke deal te sluiten. Ga zitten, kies je gerecht en laat je verwennen.

Lunchroom de Heerlijkheid bestaat sinds 1 april 2008 en is inmiddels een begrip in Borculo en omstreken.  Destijds opgericht door Marcel en Monique Bijvank. Na 12 jaar vonden zij het tijd voor een andere uitdaging. Wij,  Annet Teunissen en Edwin Spikker,  zijn trots en blij dat wij vanaf 6 april 2020 de nieuwe eigenaren zijn. Met veel enthousiasme zijn we bezig geweest met alle voorbereidingen. Aan het Muraltplein 35 in Borculo vind je de gezellige en eigentijdse lunchroom.

Ons enthousiaste personeel wil u graag van dienst zijn. Dus kom gezellig een keertje bij ons binnen en ervaar het zelf!

Tot ziens in hartje Borculo.
Team de Heerlijkheid

Benieuwd naar onze uitgebreide menukaart?

Bekijk onze menukaart
Adres
Muraltplein 35,
7271 AT, Borculo
Openingstijden

Dinsdag t/m zaterdag

11:00 - 17:00

Zondag

10:30 - 17:00

Maandag

Gesloten
Contactgegevens
info@lunchroomdeheerlijkheid.nl
0545 276 644

© Copyright Lunchroom De Heerlijkheid Borculo | Ontwikkeling & Realisatie door Effectief